30 Kasım 2006

e$ik

ne yani simdi hayat durdu mu? bazen umutsuzluga kapiliyorum... bu ofiste yaslanip olecegim diye. olmek kavramindan korktugumdan degil pek yapmadigimdan. eve git-ise gel. hepsi bu yasadiklarimin. durum boyle oluncada yazmaya malzeme cikmiyor. butun haftayi "ah su hafta sonu gelsede" deyip nefesimi tutarak geciriyorum. gelen hafta sonundansa simdiye kadar hic bir sey anlamadim. ya benim anlayisim kit yada guzel seyler cabuk biter geyigi geyik degil, gercek! yasamak denen kavram bundan ibaret olmasin noolur:(

impressive





28 Kasım 2006

work

dun gece calistim, calistim, calistim... uzgun ve mutsuzum yine:( iste buda cezmi ersozden gunun bunalimdan bunalima surukleyecek ve yine kimsenin citini cikartmadan okuyacagi siir tadinda bir yazi (dogan gorunumlu sahin:))
kimi sevsem onun hep uzakta bir sevgilisi vardi
unutamadigi ilk aski yada onu terk edip giden sevgilisi
kimi derinden sevsem o bir baskasini derinden hatirlardi
oylesine cok sevdimki onlari
baskalarina duyduklari sevgiyi anlatmalarini sessizce icim aciyla kanayarak dinledim
beni yitirmekten hic korkmadilar cunku
onlara gore fazla iyiydim
bu yuzden ilk anda vazgecilebilirdi benden
beni terk edenlerden tek bir istegim olurdu
ne olur bir daha beni aramayin
cunku ben kolay unutamiyorum
cunku ben size duydugum akil disi ask yuzunden keder bahcemi dagitiyorum
cocuklugumun o guzel bahcesini
boyle derdim onlara ama yinede ararlardi beni
soluksuz ve mutsuz kaldiklari bir gece mutlaka akillarina ben gelirdim.

26 Kasım 2006

beyin firtinasi

bugun keyifli bir gun gecirmek icin ciktim evden. "o"na gittim. her zamanki gibi kahveler icildi keyifli sohpet cocukluktan kalan bi playstation oyunuyla devam etti.. hatta gunun geyigi, penceresi kizlar yurduna bakan 'durbunlu' bir evde oturmak ustuneydi. sonra maillerime bakmak icin onun bilgosunun basina gectim gozume masaustundeki klasor ilisti. ahh fotograflar!! bir karede "o"nun ve bir baska kizin sarmas-dolas olduklarini gordum ve ne olduysa ondan sonra oldu. ah! benim hastalikli fikirlerim:( basimdan kaynar sular dokuldu. kalbim cikacakmis gibi atti. neydi simdi bu? butun bu kadar zamani mutlu-mesut gecirmisken? ne yapacagimi bilmedigimden sessizce oturup bakmaya devam ettim. oldugum yerde kala-kaldim cunku. kontrolumu kaybetmemeliyim dedim durmadan kendime aslinda bir tarafim avaz avaz bagirdi o sirada "CANI CEHENNEME" diye. mutfaga dogru zoraki adimlarla gittim sert bir kahve koydum fincanima sonra dusundum. hatta hic o kadar seri dusenebilecegimi tahmin etmemistim. ne yani simdi biz yalanmiyiz? ilk soru buydu:( neden onlem almamisti benim gormemem icin? ben ona ne yapmistim ki bunu gormeyi hak edecek? cok duygusal davraniyorum belki ama kızlar boyle durumlarda daha kontrollu nasil davranirlar hic bilmiyorum ki. kahvem elimde, mutfakta, ayakta ve inanilmaz uzgun!
kendime telkinlerde bulundum durmadan. gecmis-gitmis iliskileri sorgulamak sana gore degil kizim dedim hep. unut gorduklerini. sakin buyutme. problem edinmeye degmez eger oyleyse hemen butun icindekileri kus! tabi onun yanina gidince hepsini kaldirip aklimin en ucra rafina kaldirdim:( iyi mi-kotu mu hic fikrim yok!
oda farketti yuzumun cografyasi degisti birden. sordu onu sevip sevmedigimi... ben onu deli gibi kaybetmekten korkarken nasil olurda 'hayir artik sevmiyorum' diyebilir ki? iyi bir sevgili olmak bunumu gerektirir tanrim! orda yuzune bir tokat atmak daha mi dogru olacakti? yoksa benim sectigim gibi korkarak bir tek soru bile sormamak mi...
simdi sarkida,
benim kucuk sevgilim
sanki yalanmis gibi
benim kucuk sevgilim
sanki masalmis gibi diyor mor ve otesi!

24 Kasım 2006

23 Kasım 2006

pizza?

herkes isi-gucu biraksin beni dinlesin:) pizza sevmeyen yoktur diye dusunuyorum. enteresan bir seyle karsilastim az once hemen paylasmam lazim. pizza yerim ama yapmaktan anlamam, kisaca "yumurta kiramam"lardanım bende:)) ama az once bir mucize oldu ve pizza yaptim hemde kendi ellerimle:)) tavsiye ederim, insan "bu ne ya?" demekten alamiyor kendini.
http://www.dominos.com.tr/birdominospizzayap

xbox

izleyip begendigim ayrica yes master jedi'nin katkilariyla yayinlanmistir:)

ajandam

ofisteki ajandamin (eski) sayfalarini karistiriyorum. hayrettir ki genelde bugun iyi hissediyorum, buraya gittim, sunu aldim hayirli olsun gibi notlar dusmusum, ne guzel:) tabi birde suna rastladim...
ben gecmisi cok hatirlamiyorum diye baslamisim... sonra yazimin ilerleyen yerlerinde fark etmisim ki gelecek icinde hic hayal kurmuyorum. yasamak icin hedef koymak gerekiyor, en azindan kisa vadede kazanilmis zaferler insana iyi hissettiriyor, bu kesin. vs. die devam ediyor yazim...-benim tuhaf bir tez'im var. not olarak hemen aktarayim sonra ilgisi ceken olursa ayrintilara girerim, icimde tuhaf bir his beni "bekletiyor", belki herkes bunu hisseder ama farkinda degildir bilemiyorum... bir seyi bekliyormusum gibi hissediyorum, yani sanki gunun birinde koklu bir degisiklik olacakmis gibi, demisim 2005 02'de. tabi sunuda belirteyim bu bana iyi hissettiriyor, kotu degil.- neyse boyle iste paylasmak istedim:)

21 Kasım 2006

hediye


hafta sonu bu guzel guluslu hatunun dogum gunu. simdiden basladim arastirmaya cunku onu mutlu etmek istiyorum. simiole'den feyz aldigim "sevgili eldiveni" fena olmazdi diye dusunup gaflete dustum birden dusunsenize takip dolasirmisiz sokaklarda hahayt:)) sakasi bile acayip. neyse onu sevgilisi dusunsun. ben daha farkli biseyler yapmaliyim. verecegim hediyede benden biseyler yoksa o benim hediyem degil onun icin satin aldigim biseydir gozumde. ben cok hatirlarim sevdicegime dogum gunlerinde bile bir hediye alamadigimi:( hic birsey ona yakismaz gibi geliyor bir turlu bagdastiramiyorum nesneleri... ilk hediye "atki ormustum" emegim var diye gonul rahatligiyla verdim guzel oldugunu dusunmeden. bi sonrakide nu bir calismaydi karakalem...vs. ee ben bu yazinin sonunda arkadasima alacagim hediyeyi kesfedip, paylasip mutlu mesut kalkacaktim masamdan:( olmadi.

walla cok denedim:(

butun denemelerime ragmen hala paylasmak istedigim videoyu bloga koymayi basaramadim. ve anladim yapamayacagim sonsuza kadaaaaaaaaaaaaaar! bana yardim etmek isteyenlere seve seve dua edilir, bilginiz olsun;)

yelken


ps calismasi

violently happy


ps calismasi

mr. toledand


http://mrtoledano.com/frame_videogamers.php
enteresan bir calismaya rastladim az once... mr. toledand ismindeki sanatci insanlarin iclerindeki gizli karakterleri gormek istemis ve onlara bilgisayar oyunu oynatmis. sonuc ekteki linkteki gibi matrak:)) esasen birazda hayalkirikligina ugradim. cunku komikler ileride herhalde deyip gecerken bir bakmissin bitmis kareler, yetmiyor.

20 Kasım 2006

hapsuruk ustune yazi

kendimi cok sadik buldum doğrusu:)) ya ne vakit otursam su gunlugun basina aklima O'ndan baska bisey yazmak gelmez. ne kadar acidirki benim hic anim yok. varsa bile hic birini hatirlayamiyorum. kimileri agiz dolusu ani anlatmaktan bir turlu yasadiklari zamana firsat bulamazlar onlara ozenmiyorum ama en azindan burda yazacak 2-3 tane ani yeterdi bana. eskiden cok gunluk tutardim... 1999'dan 2001'e kadar araliklarla yazdim. ne ise yaradi peki? dedim ve bir gun hepsini cope attim. simdi biraz okuyup gulmek isterdim simdi. kendim hakkinda okuduklarim cok guldurur beni en cok kendime guluyorum ben. isteki arkadaslar bilirler hergun periodik olarak hapsuruk krizi tutar - sabah saatlerinde - ve ben butun gucumle icimdeki havayi avazim ciktigi kadar bagirarak (kimi zaman salyali,sumuklu/iiiiyyyyykkkk) cikartirim. herkes buyuk bi saskinlikla yuh! dememek nezaketini gosterip yilmadan "cok yasa!" diyor. inanin bu cok komik. gunes kaciyor gozume sabah sabah ondan sanirim. bir kez hatirliyorum bir musteriyle telefon gorusmesinde kendimi tutamayip tum gucumle hapsurdum yine ve birden panik yaptim bir kac kez en kisik sesimle alo???alo?hı? diyebildim ve çat diye kapattim telefonu:( rezalet bir durum. adam 1-2 dakika sonra tekrar aradi tabi yine tereddut ettim telefonu almakta ama yapacak bisey yoktu artik mecbur "EVET BENIM O KUDRETLI HAPSURUGUN SAHIBI" edasiyla efendim dedim telefona... adam "ya kucuk hanim tuhaf bir gurultu koptu orda umarim birinize bir sey olmamistir hepiniz iyisiniz dimi? dedi ve yıktı geçti:( resmen dalga gecti. sanirim hic yapmamis simdiye kadar.
bitti!

elma+z

hafta sonu

tek kelimeyle harika bir hafta sonu gecirdim, sevdigim adama tesekkuru buradan bir borc bilirim! evcil insanlar oldugumuzdanmidir bilmem ;) evde gecirdik butun gunu... yinede harikaydi, harika harika harika harika......

17 Kasım 2006

aksam olsada eve gitsem tribine erken girdim bugun:(

hafta su gibi gecti kistan midir nedir gunden hic bisey anlamiyorum. yarin cumartesiiiii oleeeee diye bagirmak geliyo icimden:)) yaptigim isi seviyorum,esasen meslekten memnunum demek istiyorum. ama son zamanlarda sıkıldım burdan:( evdemi takilmam lazim bilmiyorum ki? zengin koca bulup evlenmelimi yoksam? bu ulkede calismadan yasamak icin bi fikri olan yokmuu? cocukta yaparim kariyerde modunda degilim, calismadan evde otururum hatta yatarim modundayim, duyrulur.

anı: aydin ve ben canakkale

hic keyfim yok

iki gundur bir ugursuzluk var ustumde. insanlar toplanmislar bu kiza nasil zarar veririz diye dusunuyorlar. isimle ilgili problemler oldu. tabii son toplantida olanlari anlatmiyorum bile... butun bunlar sanirim benim 5 senedir calistigim bu firmadan ayrilmam icin bir isaret sanirim:) umarim oyledir zira bu is yakinda gerceklesir boyle giderse. sevgili patronum umarim bunu okumuyorsundur:P dun gece izledigim filminde biraz etkisi var sanirim bugunku sıkıntımda. bagimli bir ailenin cokusunu ele alan bir filmdi. cekimler tek kelimeyle harikaydi ayrica cokta yordu film. bittiginde basimdaki agriyi fark edebildim, gecede kabuslar gordum... neyse uyanincada degismedi, dile getirip bi rahatliyim istedim ama olmadi. sanirim sevdicegime bir telefon acmaliyim:))

16 Kasım 2006

o benim supermanim

tam anlamiyla boyle...
1- o gordugum en yakisikli ucan adam.
2- o gordugum en yakisikli uzun boylu
3- o gordugum en yakisikli tatli dilli
4- o gordugum en yakisikli titiz-temiz-pak
5- o gordugum en yakisikli seksi
6- o gordugum en yakisikli akilli
7- o gordugum en yakisikli guler yüz
8- o gordugum en yakisikli kingçi
9- o gordugum en yakisikli ev adami
10- o gordugum en yakisikli sevici vs.
uzatmanin alemi yok özendirmek istemem:):):)

8 gundur gorusmuyoruz...telefon sohpetlerimiz sklasti ustelik fellaket keyifli cumle aleme duyurulur!

bugün

gune masami temizlemekle basladim. cok daginik calisiyorum aradigimi buluyorum ama estetik acisindan kaygi yaratiyor. esasen bu tur isler icin bir arkadasimiz var office_gril:) kendisi bu dunyanin insani degil. saka gibi bu kiz. biraz bahsedeyim... sabahlari cay icmem greentea vs. biseyler olmali mutlaka. normalde bana tenezzul etmez ve benim rica etmemi beklemeden "küt" diye birakir masama bir fincan. genelde ben ona sorarim "bugun ne iciyorum ben?" diye oda artik mutfaginda ne gectiyse eline atar sicak suyun icine. bazende ozellikle cay isterim bi bakarim ki elinde kahve fincaniyla geliyo... "cay istemistim diye hatirlatiyorum "biliyorum" diyo cay yapmaya ugrasamadim bu daha kolay deyip isin icinden cikiyor:) dolup tasan kagit copumuz soylememize ragmen asla 1 hafta dolmadan bosaltilmaz. ayrica kendisinin cok lazim oldugunda gozden kaybolma; hic lazim degilkende yanimizdan ayrilmama gibi ozellikleride var. hepsi beni gulduruyor, hepsine ragmen rahatsiz olmuyorum.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...