9 Aralık 2011

tuvalet kagıdı

sanırım gün be gün patronumun gözünden düşüyorum. en sonuncu hadisede adam agzını acıp bir sey söyleyecek gücü bulamadı kendinde. kalakaldı.

ön bilgi:
vakt-i zamanında tuvalet kagıdını astıgımız aparatı kucuk bi tekme sayesinde kırmıstım. o gunden beri tuvalet kagıdı elimde işimi hallediyorum. hatta son zamanlarda elimde tutmak yerine hırkamın içine sıkıstırıyorum. rulo yeniyse hırkalarıma pek kıyamıyorum ama rulo kucukse hiç affetmem.

olay:
gunlerden gene boyle bir gun tuvaletteyim. telefonum masamda zır zır calıyor hemen aceleyle cıktım tuvaletten ve telefonumu actım, konusuyorum, gülüşüyorum. bi ara patronumla göz göze geldik. adam işaret parmagıyla benim göğsümü işaret ediyo. konusmam bi anda kesildi ve işaret ettigi noktaya baktım, "tuvalet kagıdını" hırkamın içinde gordum! bişey söylemeye gerek yoktu artık! yerin dibinden sürüne sürüne tuvalete döndum ve ruloyu cıkardım. biraz nefes aldım. sonra kapıya yaslanıp bıraz kıkırdadım hatta bu durumu sindirdikten sonra ruloyu koyup aynada tekrar baktım. sagdan soldan vs...
sutyenlerine pamuk tıkan kızlar efsanesi vardı... hani sutyen teknolojisi bu kadar gelismeden önce... artık yeni efsane benim sanırım.

acaba adam benim hakkımda ne dusunuyor?

bu arada ben tuvaletten cıktıgımda patronum coktan cıkmıstı.

2 yorum:

tulkas!? dedi ki...

ne düşünürse düşünsün amaaaaaaaannnn

MeRaiL dedi ki...

Sapik! Sapiga bak, destekli sutyenler yetmemis hatuna tuvalet kagitlarinda umut ariyor diye, dusunmesin.. :D

Saka bir yana sunu anladim bizim ulkemizde patron denilen varliklar kasinti, yok boyle varliklar kucuk dunyalari onlar yaratmis, yok buradaki iliskiler, ben patronum, agayim diye adamlar dusunuyor, neyse bosver, sen ne yapsan o bir seyler bulur yamuk dusunecek.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...