22 Aralık 2011

spartalılar ve kuru temizleme

işimiz olmadıgı halde yerel reklamlar hazırlıyoruz sinemada filmden once yayınlanmak uzere... cokta hakim oldugumuz bır ıs degıl bence zira adı ustunde "yerel", aynı bizim gibi. hiç ustume vazife olmadıgı halde kimi zaman bi kuru temizlemeci için hazırlanan cekimlerin metinlerini yazmak zorunda kalabiliyorum ve bundan nefret ediyorum!!!

kaldı ki TV reklamlarını kacırmayan dizi gibi onları ızleyen son zamanlarda da Sinikırs reklamına hayran olan şu bünyem şokta. cunku iş berbat!!! istiyorum ki biraz kurgu murgu bişey olsun şu çalısmalarda.

iş kuru temizlememi? tamam!
ekranda kocaman 70 yıllık deneyim yazsın, sonra firma hakkına bi kac palavra daha yazsın yavasca sönsün. sonra karanlıktan yuzlerce asker (spartalılar mesela) kosarak geliyorlar, savastan dönmüşler mesela... karsılarındaki camasır makinalarına kan içinde kalan pelerinlerini ve hatta butun diger giysilerini atıp çırılcıplak kalıyorlar. gözlerimiz yuvalarından fırlıyor bu sahne karsında ve bu kuru temizlemeci hakkında harıka seyler dusunuyoruz, guveniyoruz vede. kılıçlarını havaya kaldırıp sloganı soyluyorlar!  hepimiz bayılıyoruz!

4 yorum:

Fido dedi ki...

aaa..sen metin yazarı mısın? ne güzel ya,çok özendim bak şimdi senin işine :)

elma+Z dedi ki...

yok işte, keske olsam olmadıgım halde iş geliyor yapıyorum, ustume vazife degılken:( bende özendim bu işe:(

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

super olur bence o reklam:)

La Loba dedi ki...

Fikir şahane. Bütün gösterimlere girerim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...