18 Mayıs 2011

davetsiz misafir


2 gundur evdeki iran kedisini cikartmakla ugrasiyoruz! dun balkon kapısına kadar gelip kacmayı denedı ama dısarda eli supurgeli bir cengaver (berke) gorunce kactı tekrar ust kata. dolap içleride dahıl her yeri aradık. bulamadık cıktı dedık.
ertesı gun iş-güç derken döndük aksam.
ve banyonun kapısında donakaldım! hayvan belliki tuvalet egıtımı almıs. banyo halısının ustune sıcmıs. hadi gene aradık butun evi. işin kotusu evde yiyecek birsey yok erişebilecegi. su bile içmemiş olabilir. hem aç hem korkmuş bir hayvanı yakalamak zor. haa bide kör bu kedi! gözler enfeksiyon kapmıs.
ust katın merdivenlerine barikat kurup elimizde salamlarla merdiven altında dil döktük. pisi pisi demekten agzımda tükürük bitti. cıkmadı!
en son çare elektrik süpürgesiydi ve bastık dugmeye. hemen panik halinde sindigi yerden fırladı ust katın merdıvenıne gıttı yok olmayacak döndü balkon kapısına. bir iki denemeden sonra cıkabildi. kör hayvan, hisleriyle hareket ediyor kolay degil.
hadi bize gecmis olsuuun. dun gece rahat bır uyku cekelim niyetiyle huzurla gırdık yataga. bir sure sonra "acaba bızım yatagımızda yatmısmıdır bu hayvan? pire mire olmasın" gibi dusunceler esliginde ve hatta arada kasınarak uykuya dalmısım.
SON

2 yorum:

MeRaiL dedi ki...

Yazik zavallima, nasil kiydiniz, gozlerini temizleseydiniz,veterinere goturseydiniz, internette ozellikle face'de bir kac yere ilan verseydiniz, nasil yasar o halde turkiye gibi bir ulkenin sokaklarinda.. :(
hayvanlarin biti-miti insana gecmez bu arada..
Emin ol tanidin mi sevgilerini en iyi dostlardir hayvanlar..

elma+Z dedi ki...

meral kedi komsumuzun:) benim oturdugum site hayvanat bahcesi gibi. hepsi cok iyi bakılıyor, devamlı cogalıyorlar:) bende severim hayvanları ama hangi birine bakayım sasırıyorum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...