12 Temmuz 2009

tekedilmek hakkinda yazi

bi insanin digerinden vazgectigini anlatmasinin 100 tane yolu var. kimi bir anda gorusmeyi birakir, aramaz sormaz. kimi, telefonlarina cikmaz. (en adice yontem budur) kimisi vaatler verir, bahaneler uydurur gorusmelere gelemez. (bunun taktigide karsidakini canindan bezdirmek, hatta kan kusturup sinir hastasi etmektir.) benimki bunlarin hic biri. ben dosdogru yuzune "gorusmeyelim" derim. bence en haysiyetli yontemde budur. yasanan onca guzel aniya ragmen yukarda siraladiklarimin hepsi terkedilen icin cok kotu anilar birakacaktir. son gorusme cok onemlidir. butun guzellikleri yada kotu anilari hatirlatacak odur.
ama genelde layık goruldugum yontem, yavas yavas terkedilme. yani bahaneler uydurulup biktirma yontemi.
ve bu yuzden anilarim genelde kotu sonla biter.
ve ben içten içe butur insanlarin ayak parmaklarinin cekicle kirilarak aci cektirilmesini isterim. hisler kanunu ciksa bunun cezasi ancak bu olur.

4 yorum:

Aslı'nın Dolabı dedi ki...

elma+s maalesef birok erkek bu yöntemi tercih ediyor..biz kadınlar empati kurabilen bana yapılmasını istemediğimi karşımdakine de yapmayayım mantığında yaratıklarız...ama öldürmeyen herşey insanı güçlendiriyor..ve üzüntünün şiddetinde bir azalma olmasada eninde sonunda bunuda atlatacağım biliyorum noktasına getiriyor insanı yaşadıkları...ben her ayrılığımda bunu tekrarlamaya çalışıyorum.."biliyorum geçicek..sonsuza kadar üzülmeyeceğim..3 ay sürsün 5 ay sürsün hergün bir parça daha azalarak kaybolacak bu üzüntüde..o yüzden kendini harap etme..herşeyi zamana bırak zaman herşeyin ilacı"..ayrıca seni hak etmeyen sana değer vermeyen biri için üzülmek çok saçma...lise de ortaokulda boyle bir adam için üzülebilirdim de artık olmaz..bana değer vermeyen adamın ardından bakmam..yolun açık olsun derim..tatlı canımı üzmem..hayat bu tarz şeylerle boşa hcanmayacak kadar kısa..tatlı canlarımızı üzmeyelim..!

elma+Z dedi ki...

Ask pişiklerine laf pudra olmuyor ki.

Aslı'nın Dolabı dedi ki...

ne diyorum bende di mi ama...

elma+Z dedi ki...

yoook oyle degil! destegin icin minnettarim, cok guzel seyler yazmissin ama adin gibi hersey, BIR BILEN OLSA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...