20 Temmuz 2009

muyuz

gunler geciyor ama hic bisey degismiyor. demek ki ben hala ayni siddette uzgunum. daha farkli seyler yazmaliyim aslinda. daha sert seyler. sinirlenmeliyim. bagira cagira, kopukler saca saca! niye yapmiyorum? salon kadini cizgimi gecemiyorum. oysa hak etmemistim. butun kufurlerimin hakkini saklayip haykirmam lazim.
boyle ayrilinca ne oluyor insanlara? ogreniyor muyuz? yoksa buyuyor muyuz? akillaniyor muyuz peki? sadece MUYUZ bence!

5 yorum:

azra dedi ki...

ne yazsam da seni rahatlatsam die düşünüyorumda..
senin yaşadığını yaşadığım zamanlardaki yaptıklarımı anlatsam iyi gelir mi acaba..
bi kitaba sarılırım mesela hemen.. o anda beni ordan uzaklaştırabilecek bi kitaba.. ya da bi seyahate çıkarım istemesem bile o an..
film de izleyebilirim, duygusal olmayan beni mutlu edebilecek bi film..
kendimi yenilerim mutlaka.. özgüvenimi arttırmak herşeyin üstesinden gelebileceğimi hissettirir bana..daha bi güzel olurum inadına,yeni kıyafetler yeni saçlar..hem ruhen hem fiziken yenilerim kendimi..

benden kötü durumda olanları düşünürüm hep.. ya sevdiklerime bişey olsaydı,ya sağlığıma bişey olsaydı ya daha çaresiz kalsaydım..
şükrederim hep..

ve bilirimki böyle kalmayacak hiçbişey.. ben yeniden güleceğim..
sadece zaman..

elma+Z dedi ki...

azra; inadina makyaj yapmak genlerimizde var sanirim!

azra dedi ki...

iyiki var..iyi ki böyle yaratılmışız sevgili elma+z:)
bu sabah onu diyodum zeze ye.. aynaya bakıpda kendime güzel geliyorumya,o gün daha bi güzel görünüyo gözüme herşey.. daha iyi ve mutlu hissediyorum kendimi..:)
yani napıyomuşuz.. inadına güzelleşip -aklen ve ruhen de tabi:)- bizi üzenlere ve tüm dünyaya meydan okuyomuşuzzz:))
heeeeeeyyyttt!!!!!!!

nar dedi ki...

selam,

bence yapılacak bir şey yok.giden gitmiştir.gelen daha ışıklı gelecektir.alışkanlıklar yeni alışkanlılara bırakabilir kendini:)YENİ her zaman heyecanlıdır.gidene ağıtlar yakılacaktır, şarkılar koyacaktır elbette.biriktirilenler ağlatacaktır ama geçecektir.illa ki geçecektir.geçene kadar daha fazla kitap okunacak daha fazla film izlenecek daha çok yazılacak fazla kilolar verilecek gözler belki matlaşacak..ayrılık kötü gibi görünsede bizim iç gözümüzü ışıklandırdığı kesin.o yüzden sevgili apple,demem faydasız olsa bile geçecek diyorum,seni kucaklıyorum...

elma+Z dedi ki...

nar ve azra;
desteginiz beni cok mutlu etti. o kadar ki dun gece gordugum kabusun bile önüne gecti. (sabah ise gelirken kafam kabusun ayrintilarina takilmakla mesguldu. herseyden bir anlam cikartirsin ya o donemdeyim.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...