21 Mart 2007

silikon bebek

Amerika'nın en eski silikon bebek üreticisi Abyss Creations tıpa tıp insana benzeyen bebekleriyle her tür fanteziye hizmet ediyor ama etik kurallarına da sıkı sıkıya bağlı: Çocuk bebek siparişi almıyor; kolsuz bacaksız, yaralı bebek isteyenleri de geri çeviriyor. Dünyanın her yerine tabutu andıran kutularla servis yapan firmanın şu ana kadar 10 Türk müşterisi olmuş.

Haftada ortalama altıyedi bebek yapan Abyss Creations'da hafta, cuma günleri silikonların, bir erkeği baştan çıkartacak ölçülerdeki vücut kalıplarına dökülmesiyle başlıyor. Uzun kısa boy, farklı göğüs boyutları ve bel kalınlığı farklı kombinasyonlardan oluşan 10 ayrı vücut kalıbı var. Bebeğin ten rengini (altı seçenek), yüzünü (15 seçenek), makyajını, saç rengi ve modelini hatta pübik tüylerini bile seçmek mümkün. Nereden seçiliyor? Firmanın web sitesinden.

Yine de bu standartlarla yetinmek istemeyip tamamen kendi hayalindeki kadını yaratmak isteyenleri hayli yüklü bir bedel bekliyor. Nitekim standart bir kızın fiyatı 6 bin 500 dolar iken, vücudu ve yüzü tamamen müşteri tarafından belirlenenin fiyatı 50 bin dolara kadar çıkıyor. "Madem 50 bin dolar veriyorum o zaman Angelina Jolie'nin aynısından yaptırayım," diyenler oluyor tabii. Ama dedikleriyle kalıyorlar. Çünkü seks fantezilerine hizmet etse de Abyss'in sıkı etik kurallarından biri gerçek kişilerin birebir kopyasını yaparken mutlaka yazılı izin almak. Firmanın koleksiyonunda bir de silikon erkek var. Müşterilerinin çoğunu 55-65 yaş arası erkeklerin oluşturduğunu söylüyor.

Türkiye'den de bugüne kadar 10 kişi real doll satın almış. Firma, kurulduğu 1996'dan bu yana yaklaşık 4 bin silikon kız satmış.
"kimse o 10 kisi ciksin bakiim 1 adim öne"

PazarSabahHaberiZEYNEP GÜVEN

4 yorum:

Adsız dedi ki...

beni aşan konular -no comment- ama herşeyin orjinali güzel değilmi?:)

jelatin dedi ki...

Aman öf. Nikini şu Mybloglog yerinde gördüğüm zaman aklıma geliyordu sayfana uğramak. Ne yalan söyleyeyim, birinin adını sağ tarafa eklemediysem unutuyorum bakmayı. Yeter bee dedim en sonunda ve ekledim efendim linklerime. Üşen üşen nereye kadar.

Bunu belirtmek istedim sadece. Tenkyu.

elma+Z dedi ki...

jelatin hanim
o halde bol gulucuklu tesekkurlerimi kabul edin:D
ben tenkyu.

Kültür Mantarı dedi ki...

ben bunu bi tek nip tuck ta olur sanıyordum yaw. alla alla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...