16 Mart 2007

serzenis

bildigin isler ustune kaldigindan, askerde insanlar neyi bilip bilmediklerini belli etmezlermis. (duyduklarim bu yonde) benim bildiklerim dilimde degil yuzumde yaziyor diye dusunuyorum. insanlar ben aylakmisim gibi surekli isime is ekliyorlar. bir kac gundur gece gunduz calisiyorum ve bugun artik silkelenip kendime geldim!! tv izlemek icin ve ayak uzatip yatmak icin evdeyim. teknik olarak bu durumda benim son derece keyifli filan olmam lazim ama VİCDAN AZABINDAN ÖLÜYORUM!! yarin benim isim ne durumda, bana soz vermistiniz diyen telefonlara cevap bulmak zorunda kalacagim. yani su an aylak oturuyor olmam amacina hizmet etmiyor.

(gereksiz bilgi: az once kinder den cikan oyuncak yuzunden butun kinderlerden nefret ettim.)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bir kinderden sinir bozucu ne çıkabilirki oyuncak arabamı?

elma+Z dedi ki...

oben
esasen en cok puzzle cikinca begenmiyordum ama simdi cikanin ne anlama geldigini ben bile bilmiyorum. kaldiki bu bir cocugada cikacak onun halini hic dusunemiyorum.

Sulin dedi ki...

ben boşum sen de bana yukleyebilirsin islerini:D

elma+Z dedi ki...

sulincim artik benim gozumde prensessin, dusunmen yeter:)

tarkan ikizler dedi ki...

yaw bizi merak ettirtip bütün kinder yumurtaları aldırtma bakkaldan :) kinderden ne çıktı?.................. zamanında bunun manyağıydım, resmen bağımlısı olmuştum, iş öyle bir yere gelmişti ki artık (kuruyemişçinin yanındaki kuyumcuda) hassas tartıda bakıp kaç gr olanında hangi oyuncak var diye bilebilecek kadar sınıra gelmiştim... bir resim falan koy bari neymiş bu görelim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...