30 Temmuz 2012

feyri ve ben

bulasık deterjanı almak için boyumca uzanan raflara bön bön bakıyorum, hepsinin ambalajı birbirinden guzel. ve genelde ben tasarıma gore karar veririm. eşimin ablası "feyri" al o cok iyi diyor bu işkenceye son vermek için attım sepete.


Reklamında berna lacinin bulasık suyuna bir kova buz döküp ekrana sırıtarak bu işi biraz daha zorlastıralım deyişini hatırlıyorum.

bu arada oturdugum yerin suyuna hiç bir deterjan etki edemez, denizin suyunu arıtıyorlar ustelik sızıntı da olabılır deniz karısıyor diye dusunuyorum suya. bu kalitede yani bulasık maceralarım.

neyse aksam zar büyüklüğündeki mutfağımda tencerelerin yıkanıp yaşam alanı acılması gerekiyor. actım muslugu su buz gibi döktum deterjanı ve gozlerime inanamadım. resmen reklamdaki gibi. feyri soguk suda donmus sucuk yagını eritti tertemiz yaptı.

agzım acık kaldı ve deterjan bilimini bir daha kucumsemeyecegime kendi kendime söz verdim. 
kutluyorum:)

27 Temmuz 2012

pepsi

genel seyirci olarak kalamayacagim bir reklam; PEPSI.
izlemissinizdir, sofra kurulmus bir selale dibine, herkes sofrada dede oturmuyor "pepsi olmadan oturmam" diyor, arkadan ikizler parmaklarını kaldırıp "dede dede selaleden pepsi akıyoooor" diyor bunun ustune o caanım Azra Akın biseyler soyluyor... karma karısık acayip bi reklam. azra akını da fena bulmam begenirim sadeliğini, niye boyle bi seye alet oluyor anlamıyorum. neyse gunaydınlar herkese:)

20 Temmuz 2012

ünlüler

unluler bizim gibi ÜNSÜZ olsalardı nasıl gorunurlerdi? nin yanıtı!
hepsi birbirinde guzel olmus.







markafoni havlusu

markafoninin alınası havlularına diyecek bir sey yok harika gorunuyorlar.






17 Temmuz 2012

ilginc konseptli mekanlar vol5

L’Atelier Cafe in Cluj, Romanya'daki bu mekan oldukca ilginc. "ben kagıt severim" diyenler için daha fazlası niteliğinde. sıkıstırılmıs oluklu mukavvadan yapılmıs mobilyalar, aynı sekilde hazırlanmıs tablolar ve aydınlatmalarla oldukca sade bir mekan ortaya cıkmıs. masaya kahve dokuldugunde yumusayıp bozulmayacagına emin oldugum için sakarlar içinde oldukca guvenli. asıl beni merakta bırakan yer tuvalet, oraya ait bir fotograf bulamadım!





kaynak:freshome

16 Temmuz 2012

lego

bi ozeniyorum bu legoculara sormayın, simdide colosseum'u yapmislar bu da harika gorunuyor.
meraklısına.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...