28 Şubat 2012

hafta sonu: antalya

nihayet kocım'ın ablası antalya'ya tasındı, uzun zamandır, "2 gunde olsa yeter uzaklasalım burdan" dedigimiz tatili nihayet hafta sonu gerceklestırdık. antalya'daydık. daha once gitme fırsatım olmamıstı. genel itibariyle sehrin yapısını genis sokaklarını begendim. ama en cok lara'yı begendim. birde aksam besiktas-galatasaray macını ızledigimiz Shakespeare bistronun yemeklerine bayıldım. vakit dar oldugundan yorulup geri donduk. daha da kötüsü hiç alışveriş yapamadım:(


otobus yolculugu:  yalan dunya ve beni gulmekten catlatan kız.
Lara'dan görünüm
bence hande'nin dekorasyon konusunda doğal yeteneği var.
 evi cok guzel olmus!





evin en küçüğü galatasaraylı!!!

27 Şubat 2012

yagmurlu

kaynakçaaa:nesetuana.com
sezonun sonunda alabıldıgım yagmur cizmelerimi giyemeyecegım diye ödüm kopuyordu neyseki bugun yagmur yagdı :)))
(çünkü ben bayramlık kıyafetini giymek için sabırsızlanlardanım)

22 Şubat 2012

cok geçmeden böcekler ve biz vol2

deviantart: by colorrs

aksam yatmadan önce cikolatalı ekmek takıntımız var. hele bu aralar önlenemez boyutlara ulastı.

gecen gece yine birseyler atıstırıyoruz. kocım koca bir çikolata blogunu ekmegının ustune özenli bir sekilde döşüyor...
bir anda bıraktı tabagına baktım ne var diye içinde siyah bir kıpırtı...
-o ne? dedim.
-hiç sen devam et, benimkinden kulağa kaçan çıktı dedi.

herseye ragmen agzımdakini bitirip bi an once olay mahalinden uzaklasmaya calısırken. kocım bu arada cikolatanın içindeki böceği itinayla kurtarıp parkenin ustune bırakıyordu!!!
(sabah parkede böcegin gezdiği yerleri rahatlıkla takip edebiliyorduk. MADEM KURTARDIN BARİ DIŞARI BIRAK HAYVANI, DİMİ YA?)

benzer bir olayda banyoda cereyan etti.
yine hayvan sever kocım tutmus bir salyangozu (o anda benimde içinde olduğum) banyonun duvarına yapıstırmaya calısıyor.
- hayırdır? dedim.
-sen keyfine bak, hayvan cok susuz kalmıs aksama kadar biraz bu nemli ortamda yaşatıcam onu dedi ve yapıştırıp gitti.

sonra yine cok benzer bir goruntu... banyonun butun duvarlarında sümüksü yolu takip edebiliyoruz!!!

+1


İnternette geçirdiğiniz sürede hiç para harcamadan sivil toplum kuruluşlarına destek olabilirsiniz.
Ekle Destekle - ekledestekle.com

21 Şubat 2012

böcekler ve biz vol.1

bodrum'da yasadıgımızdan mütevellit 1 yılda hiç görmediğim kadar böcek gördüm. böcekler doğada değil evlerde yaşamayı seçiyor ne hikmetse. (yok bunu söylemek dogru olmaz galiba cunku evler ormanın içinde) bilenler bilir kırkayak örümcek kadar rastladığımız bir hayvan ve benimde en çok tiksindiğim yaratık!!!

TV izlemek için kanepeye uzandıgım bir gece yastıgın altından usulca siyah bir yaratık çıktı. hemen fırladım ayaga, zıp zıp zıplıyorum. cunku kırkayak yastıgımın altından cıktı, 1 degil  3 tane üstelik. yani bendeki zıplama 5-6 dakika feryatlarla beraber kesilmedi, butun gece sehpanın ustunde oturdum korkudan.

devamını mecburen 2. postta yazacagım uzgunum.

17 Şubat 2012

Catalina Estrada

evinizin/duvarlarınızın seklinden sıkılıyorsanız sizi kolombiyalı sanatci catalina estrada'yla tanıstırayım. hakkında soylenecek cok birsey yok işini aşkla yapanlardan. sitesine bakarsanız sadece duvarlarda calısmadıgını telefon kılıflarından kasklara kadar geniş bir calısma alanı oldugunu gorebilirsiniz.

ben calısmalarına bayıldım, peki siz?







16 Şubat 2012

macpad

allahım bu olacakmı?

biri beni uyandırsın. yapılırsa (cunku resmi bir kayıta rastlamadım) almak ıcın 9 takla atabilirim. bu teknolojının geldiği en güzel nokta.

vizontele'de deli emin'in dediği gibi şerefsizim benim aklıma gelmişti. ilk pad'i gordugumde "bu cok kucuk olmus keske bunu powerbook'ta yapsalardı" demiştim. neyseki yalnız değilmişim, herkes bunu istemiş.




http://www.thefancy.com/things/289544851/MacPad-Pro

14 Şubat 2012

öp

sevgililer gününüz kutlu olsun!

photo:honeypieLiving's photostream

13 Şubat 2012

ilk türk Ernesto Che Guevara

şimdi ntvmsnbc'de bir haber okudum Batman'lı bir baba eger bir gun evlenir ve erkek cocugu olursa hayatından cok etkilendiği Ernesto Che Guevara'nın ismini koymak istemiş ve yapmıs!!! habere gore yakın cevresi once şaşırmıs (doğal olarak) ama sonra alısmıs.
bilemedim bu iyimi kötümü? ama adamı kararlılıgından dolayı kesinlikle kutlarım.

bu batman'lılar daha oncede yanlıs hatırlamıyorsam unlu cizgi film kahramanı batman'in yaratıcılarını mahkemeye vermişlerdi. Bizim Batman, karakter Batman'den önce kurulmuş bir şehirdir. çaldınız bizim ismimizi diye.

kimbilir bu isim örnek teşkil ettiğinden belki yakında hello kitty diye bebekler bile olabilir hayatımızda!

10 Şubat 2012

tayt

blackmilk markasının 75$'lık sıradışı taytları da ayrı bi güzel be kardesim! parasını hak ediyormu bilmiyorum ama görüntü harika. isterseniz siteden alısveriste yapabilirsiniz.


paper graphic

su kagıt katlanarak yapılan calısmalar bayılıyorum. lisa nilsson anatomik calısmalarıyla dikkatimi cekti. tabi birde turkiyeden şölen çikolataya yaptıgı calısmayla yulia brodskaya'da var.





9 Şubat 2012

içsel

şimdi rastlamışken söyliyim...
cok sıkılıyorum bu kendini dinleme, hayatı ogrenme, içsel bıdı bıdılardan. oysa ki çaba gösterdim bu konuda. butun "secret" kitaplarını okumaya calıştım mesela. hepsinde de aynı neticeyi aldım.

önce okudum...
anladım... (benim anladığım siz evrene iyi enerji verirseniz o da size mutlaka iyilikle karşılık verir oldu.)
hatta uyguladım!

şimdi asıl gerçekliği söylüyorum; BUNLARIN HEPSİ PALAVRA! bu gezegen içi meddecilerle dolup taşarken sen nasılda sevgi kelebeği gibi saf saf dolanırsın ki?

hatta ve hatta daha da ileri gidip (secret) mutfağıma kocaman bir kırmızı dodge nitro posteri asıp her allahın günü benim olacaksın diyerekten enerji bile gönderdim. o dönem para kazanamadım iyice moralim bozuldu.

a dostlar benden size tavsiye hiç bu yollara girmeyin. ya benim uygulamada bir sorun oldu yada bunlar yazarların ticari kaygıları. bir çeşit moda!

7 Şubat 2012

meme kanseri

http://www.cruzine.com/2011/11/22/creative-package-designs/
Danimarkalı ekmek üreticisi Kohberg için Envision tarafından tasarlanan bu dikkat çekici paket, reklamın ötesinde  hayırlı bir amaç teşkil ediyor.

Kohberg, Danimarka Kanser Vakfı’nın her yıl gerçekleştirdiği organizasyon ile arttırmaya çalıştığı meme kanseri farkındalığını, hem sponsor olarak hem de bu ilginç  paketleri kullanarak destekliyor. Bununla da yetinmeyip elde ettiği gelirin bir kısmını kanser araştırılmalarında kullanılmak üzere vakfa bağışlayacak.
Ekmekler yalnızca Danimarka’da satılıyor.
kaynak:ecift

3 Şubat 2012

ambalaj tasarımı

ambalaj tasarımı odulleri verilmis. ilgileniyorsanız burdan bakabilirsiniz. ilgilenmiyorsanızda mutlaka bakın derim ben!

vintage

(son 5 gundur sureklı yagmur yagan bodrum için)
bilmeyenlerle tanıstırayım moda bloglarından "vintage is the new black". birbirinden guzel kıyafeti usenmeden fotograflayıp nerdeyse gün aşırı yayınlıyorlar. hepsinin ellerine saglık. tıkırdatınız.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...