1 Mart 2010

dizney


dun arkadaslar disney istanbula geliyor diye mujdeleriler, hic haberim yoktu. bizim kalkip paris'e vs. gidecegimiz yok bari o ayagimiza geliyor diye seviniyordum. ama proje daha simdiden yilan hikayesi olmus. almanyadaki "kullanilmayan" disney ankaraya getirilecekmis, sonra vazgecilmis, istanbul olsun denmis. hadi ordan kusadasi belediyesi cikmis yok bizim iklimimiz soyle guzel boyle otellerimiz var trafik yok, 10 gunesli ayimiz var... uzayip gidiyor boyle. cesitli yorumlar yazilar var internette.
bencede hakli adam orda olsun, istanbulun kalabaligi kendine yetiyor zaten! siz bize alisveris merkezi yapin biz bundan anliyoruz. bayiliyoruz hafta sonlari yer kapacak gibi kosturarak gezmeye:)

1 yorum:

MeRaiL dedi ki...

Bize eglenme, rahatlama, dinlenme, park alanlari ve duzgun bir sehir lazim degil ki, her yerde mantar gibi bitmis alisveris merkezlerini, carpik, sekilsiz, duzensiz yapilari seviyoruz..Betonlar ulkesi olma yolunda kosuyoruz.
Cok merak ediyorum disney acilsa kimler gidebilecek boyle bir yere, hani fiyatlari dusuk gelirli bir aile icin ne kadar normal olacak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...