23 Mart 2008

serzenis vol.3


burdan yetkililere, sayin buyuklerimize sesleniyorum adidas lutfen artik bu esofman uretimini durdursun!

19 Mart 2008

grafiti02


dun eve dondugumde cok yorgun hissettigimden telefonumun pilini umursamayip tv karsisinda pinekledim. sabah actigimda kim aramistan tahmin ettigim mesajlar geldi. israrli bir sekilde aranmisim, ne guzel. simdi acik telefonum ve biliyorum ki israrci sabah gozunu acar-acmaz arayip benden hesap sormak isteyecek. ne tuhaf kendinde bu hakki goruyor insan. hepimiz oyleyiz sanirim:(!

17 Mart 2008

sabah gülüşmesi.02

558 alkis almis
Takke
Namaz kılacakken 5 yaşındaki yeğenim gelir. "Dayı takkeni vereyim mi?" der. "Hadi koş getir aslan parçası." denir. Sonuç, elindeki sütyeni kafama takmaya çalışan bir aslan parçası...
ahde_vefa, Erkek , 32 , İstanbul
devami burda...

grafiti


sorma neden nicin? hersey yalnizliktan. bak bak bak bak guzel bir gun olmek icin. (gunun ilk sarkisi, mirkelam-guzel bir gun)

10 Mart 2008

aci-tatli

guzel ulkemde artik insanlar tatlilarin ismini mustehcen bulduklari icin degistiriyorlar. aramizda dilber dudagi ve hanim gobeginden tahrik olanlar var. herkese gecmis olsun. bitti.

2 Mart 2008

elma+Z'nin vazgecme cabalari

Eğer çok istediğim bir şey gerçekleşmiyorsa belkide Allah beni birşeylerden korumaya çalışıyordur derim. İşte o zaman, aynı konu üzerinde çabalamayı bırakıp vazgeçmek ve bakış açımı değiştirmek, en dogru karardir. (dimi?)
diyelim ki oyle yapip vazgectim ve "mantik abidesi" oldum.
ya vazgectigim icin firsati kacirdiysam?
(iki ucu b*klu degnek)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...