20 Ocak 2008

berbat ruyalar


yine nerdeyse uykusuz bir gece gecirdim ve is arkadaslarimi kabuslarimda gormekten biktim. herbirine ozel ruya gordum, sanirim artik kendimi astim.
cayciyla kavga ediyorum, dislerimi sikarak onu tehdit ediyorum ve onu isten attiriyorum. (fettan)
sonra kalkip 1 bardak su iciyorum ve ikinci bolum...
komiktir ki benden baska herkesi uyuyor vaziyette goruyorum. sadece ben calisiyorum. biri yazicinin ustune oturmus uyuyor ve ruyasinda konusuyor, digeri dosya dolabinin ustunde digeri cekmecenin ustunde vs. rezalet bi durum.
hepsi anlamsiz, sadece beni yordular o kadar.

2 yorum:

Sulin dedi ki...

ben biliorum senin sorununu. isle yatip isle kalkion dimi inceden de ofistekilere ayar olmalar.. off oyleyse eger cok iyi bilirim ben bu ruh haliyle uyuyup ruyada karabasan gibi onlari gormeyi. ne hikmetse ben de hep calısıor oluyordum o ruyalarda ve baskalari da aylaklik yapıyordu :)) sinir oluyordum ben calısıorum die, onlara da sinir oluyordum aylaklık yaptıkları için.. sonra öyle ise gidiosun ya herkesin yuzune bole garip bi ifadeyle bakıosun, anlatsan psikopat derler.. ama dun butun gece sen calıstın onlar aylaklık yaptı.. sorunları var diip gecıolardı:))

Adsız dedi ki...

greetings elmaze.blogspot.com owner discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer improved search engine ranking seo strategies backlinks need backlinks Take care. John

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...