30 Nisan 2012

diyet ve cupcake

pazar gunu sezonu havuzda acmıs ve bıraz yıkılmıs bulunuyorum. zira bikinin ipleri darlıktan yaglarımı kesti. bugunden itibaren 2 haftalık nesfit diyetime basladım, olmazsa dukan'a baslarım. bu arada gecen sene basarılı olmustum:)
bu arada asagıdaki cupcake olayı bu aclıkla fena gorunmedi gozume. ugrasmıs basarmıs cocuklar. tebrikler.
Londra merkezli Crumbs ve Dollies Cupcakes 10.000 'den fazla cupcakten yapılmış çarpıcı bir mozaik yapmıslar! bir japon televizyon programı için Kiraz çiçeği ağacı olusturulmus.


21 Nisan 2012

mimarinin gozu

bu goz figurlu islere ayrı bır ılgı duymaya basladım. simdide Moskova merkezli mimarlık firması Tchoban'ın & Kuznetsov tarafından bahcelerine koydukları bu gozu kesfettim. ve bayıldım. Heykel bir mimarın en değerli organları (göz) yaşamın boyunca görsel tasarımları ayırt etme yeteneğini sembolize etmek için yapılmıs. irisin renk değiştirmesi ayrıca hayranlık konusu. eli opulesi insanlar Sergey Tchoban'ın ve Sergey Kuznetsov. tıkırdatınız





18 Nisan 2012

kahramanlar

bu işleri begendim.


Brand name: Colsubsidio
Product: Colsubsidio Book Exchange
Agency: Lowe/ssp3
Country: Colombia
Category: Book store
Released: April 2012 [Headvertising]

11 Nisan 2012

vay be! dedirten iş burger king

Uluslararası reklam ajansı Young & Rubicam İstanbul Şubesi İstanbul sokaklarında Burger King için Hot Sauce olarak isimlendirdiği en son reklam kampanyasını tanıttı. 10 numara iş olmus. 2.548 paket sos kullanılmıs. paketlerden kimisi bos kimisi dolu. dokulmeden durmaları biraz enteresan. burger soslarının tadına bakmak icin sokagı davet etmis gibi gorunuyor.
yapanın yaptıranın ellerine saglık!
Brand: Burger King
Ad title: Hot Sauce
Agency: Young & Rubicam Istanbul, Turkey
Creative Director: Ozan Varisli
Art Director: Aren Selvioglu
Copywriter: Cumhur Gucer


9 Nisan 2012

Marc Quinn'in gözünden "GÖZ"


tanıstırayım, sanatcı Marc Quinn. Resimleri ilk bakışta fotoğraf kadar doğal görünüyor. Zaten yaglı boya olduguna inanmak cok daha zor. Gözler ilk bakışta simetrik gibi görünsede Quinn onlara biraz yakından bakınca hepsinin benzersiz kılan inceliklerinin olduğunu farketmiş. ve gercekten Quinn, gözün tüm elyaf ve inceliklerini ortaya çıkarmak için yaptığı inanılmaz yeteneğiyle büyülüyor. en azından beni buyuledi. hemen benzerini yada bulabılırsem kendini canvasa digital baskı yaptırıp salonuma asmak ıstıyorum.:)
sanatcının sitesi





7 Nisan 2012

bu ay gercek titanic

bu ay ünlü batığın 100. yıldönümü. National Geographic Nisan 2012 sayısında, 15 Nisan 1912 tarihinde ne olduğunun daha iyi anlaşılmasını sağlamak için yeni fotoğraflarla, Titanic'i tanıtacakmış.

Geminin önceki çekimlerinde bulanık ve karanlık görüntülerin aksine, son fotoğraflar kesinlikle enkazı tam manasıyla ortaya çıkartıyor. Multi-milyon dolarlık proje Titanic için National Geographic, para hesabı yapmadan robotlarını göndermiş; optik kameralar ve sonar cihazları ile binlerce görüntü yakalamışlar. Toplamda, kapladığı alan beş mil. Çevresindeki alanların programlanmış tarama sırasında görüntülerini toplamak için Woods Hole Oşinografi Enstitüsü bilim adamları görev almış.
kapak tasarımı ayrı bi güzel olmuş söylemeden geçemeyeceğim.
buyrun burdan yakın






Flinstones evi SATILIK

Bu haberi belki duymussunuzdur, gercek Flinstones evi (Malibu) 3.5 million dolara satılıyor. asagıda resimleri var, seyreyleyebilirsiniz. Ben soyle bi kadın gozuyle baktım... bu bi sanat eseri mi? sanırım oyle, eşi benzeri yok vs. ama benlik değil.

ev hakkında;
60 karikatüre dayanarak, özel tasarlanmış rezidans yüksek tavanlı bir mağara gibi bir atmosfer sunuyor. Kayalık yapısı ikna edici gözükse de, alan dışında her şey karanlık, pis kokulu, ya da soğuk.

Bu devasa emlak sayısız olanaklar sunuyor. Sadece tek bir yatak odası olmasına rağmen, iki banyo, şömine, açık veranda, ve birkaç büyük cam pencerelere sahip.  arazisi 23 dönüm. Aydınlatmak için bol doğal ışık var. Serrano Vadisi, Boney Dağları, Kanal Adaları ve Pasifik Okyanusunun muhteşem manzarası da bonus.

kaynak  








4 Nisan 2012

AL BANA

turizm bolgesinde yasıyor ve calısıyor olmanın bana getirdikleri ve kaybettirdikleri;
1- butun gun oturarak calıstıgımdan ve dogal olarak oturarak yedigimden belim kalınlastı kalca basen masen hepsi dahil.
2- insanlara laf anlatmaktan dilimde tüy bitiyor.
3- işler yetişsin diye kendimi sıkmaktan sırtımda kulunçlar (boylemi soyleniyor bilemiyorum) cirit atıyor.
4- buranın arıtılmıs bol klorlu suyundan saclarım segreldi, kuşa döndüm.
5- gun içinde sıcaktan ve biraz stresten yuzumde garip lekeler cıkmaya basladı.
kaybettiklerim;
1- bacak bacak ustune atmaktan bacagımın bir bolumunde kıl cıkmıyor, yamalı gibi.
2- ırgat gibi calıstıgımdan sosyallesip yeni insanlarla tanısamıyorum. YALNIZLARI OYNUYORUM.
sözüm ona bodruma erken emekli olmaya, stresten kacmaya bol bol gezip tozmaya gelmiştik.
al sana BODRUM!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...