23 Kasım 2009

tez


beni bu is yerine 7 senedir çakan laneti buldum sanirim.
ben her sabah kronik olarak 3-4 kez hapsuruyorum.
arkadaslarda bana refleks olarak "cok yasa" diyorlar bende cevaben "hep beraber" diyorum:(

21 Kasım 2009

ah ben sana ne diyim?


eveeeeet...
her genc kizin basina gelen benimde basima geldi nihayet.
oysaki tek istedigim sacimi kisacik kestirmekti. o niyetlede ciktim bugun evden ama hali hazirda gittigim bir kuaforum olmadigindan, bir kac yere girip ciktim. hic birinde de aradigim o "ŞEYİ" (neyse artik o) bulamadim. guvenmek istiyorum galiba bana bunu yapacak olan ellerin sahibine. cok ozel anlar paylasacagiz, biraz sicaklik bi sey işte!...
olmadi
ciktigim gibi geri dondum eve.
ve illa kesilmek uzere ciktim ya evden eve geldigim gibi ilk isim elime makasi alip kendime komik bir percem kesmek oldu. simdi kınalı yapıncak gibiyim.
bu mudur yani?

17 Kasım 2009

anlatmadiklarim


anlatmadigim seyler oldu, birikti, tasti.
berke yokken uzuldum, cok gezdim, yeni insanlar tanidim cok sıkıldım, bunaldim, sinirlendim, agladim... yani ustume dusen her seyi yaptim. hatta yeni biriyle tanisip "acaba bu adamla?" diye bile dusundum. -kaldi ki bu fikirden hizlica vazgectim.-

arkadaslar es-dost sordular ariyormu? diye yanit olarak; asla aramaz, taniyorum adamimi dedim.
aradı.
denemis ama hata etmis, o kadar yildan sonra haksizlik etmis. sevmis beni. ve karar vermis eger bende istersem... benimle evlenmek istiyor.
bu duymayi bekledigim sey. gercekten merak etmistim bu teklif onun agzindan ciksa ve benimkinde dursa, ordan beynime, kalbime...

simdi boyle heyecansiz anlattigima bakmayin "agzim kulaklarda"yi gectim. bu bahsettigim tarih 12.10.09 falan. uzun sure kimseye bundan bahsedemedim. sanirim once kendim sindirmeliydim. duyanlarinda tepkisi benimki gibi olmadi zaten. herkes bu duruma uzulmus gibi. etraflarinda depresif birilerini gormek onlari tatmin ediyor olabilir. bimiyorum.

neyse hersey fazlasiyla yolunda. dilimi isiriyorum. (akabinde bir dizi batıl inanc urunu hareket yapiyorum. kulak cekip muck yapmak gibi)

13 Kasım 2009

alice in wonderland





red queen'in dev afisini ckm'nin merdivenlerinden cikarken gordugumde simdiye kadar bi haber yasadigim alice in wonderland filminden haberdar oluverdim. afis tasarimlari gercekten buyuleyici!

fantastik hikayeler her zaman gozde filmlerim arasindadir. gösterimi 4x4 gozle bekliyorum telefonuma simdiden hatirlatma yaptim.
ayrintilar

6 Kasım 2009

denetle beni!

iso iso iso.... beklenen gun geldi catti gunlerdir eve birsuru evrak goturup getiyorum. yazmadigim, gereksiz buldugum, simdi ayagima dolanan formlar... neyseki denetlenmeye hazirim!
hatta o kadar hazirim ki denetci bir ofise bilgisayarini kurup sadece bizim iso yetkilimizle konusmak istemesine ragmen benim neden denetlenmiyorum o kadar emek, stres bosunami serzenislerimi duymus olacak ki, itinayla hazirlanmis dosyayi inceletmeyi bir borç bildim. yuzumunde akiylada ciktim!!!

ozledik be

harika bir calisma

kadikoydeki o binayi kullanmak ayrica bir guzellik olmus.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...