30 Nisan 2008

saclar

kistan kurtulamiyorum sanirim. once bahar sendromuyum sanip vitaminler kullandim. sonrada iyi gelecegini dusunup gidip sacimi kestirdim. sandim ki saclardan iki tutam giderse butun isler duzelir. neyse... renk ve kesim yuzunden artik kendimi daha da kotu hissediyorum.

8 Nisan 2008

japonlardan istiklal marsi

‘Hosgoru ve otekini anlama’ temalarini agirlikla isleyen Pangea Film Festivali için hazirlanan tanitim filmlerinde, İstiklal Marsi'miz, Japonlar tarafindan kendilerine ozgu estrumanlarla seslendirildi.

7 Nisan 2008

baglamada son nokta!


vay anasini edasiyla baktigim bir internet sitesi daha. ayakkabi baglama metodu uzerine kitap yazmis zati muhteremin fevkaladeninde fevkinde sitesini ziyaret etmenizde fayda var. insanlarin boyle seylere gonul vermesi ne enteresan... torununa "senin deden bagcik baglama ustadiydi senin boyle cirt cirtli ayakkabiyla dolasman onun kemiklerini sizlatir" demezlermi? suncacik yavrunun bu sorumlulukla buyumesi ne feci.

1 Nisan 2008

07.30...uyku...x2

bu saat uygulamasi bana adi bahar yorgunlugu sendromu olarak geri geldi. yada ben yorgundum ustune saat uygulamasi yapildi. ise gidenler bilir sabahlari sicak yatagi birakip kalkmak tarifsiz bir acidir. ve ben bunu bu hafta x2 yasiyorum. ustune ustluk calisanlar gibi degil ogrenci gibi sabah 07.30 da is basi yapiyoruz. bi elma+Z hakkim varsa onuda bu durumu duzeltip eskisi gibi 08.30 da gelmek icin kullanmak istiyorum.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...