28 Aralık 2012

cemil cümlemize mutlu yıllar postu

herkesin boyle guzel sofralar kurdugu etrafında sevdikleriyle gülüşüp konustuğu, çok eğlenceli, çok mutlu yıllar dilerim:)

19 Aralık 2012

aile resimlerine yeni bakış

Herkesin hayatında utanılacak anlar olabilir ama bu siteye yuklenen resimlerin sahipleri bu işi sindirmişe benziyor. tamamen utanılacak pozisyonlar ve garipliklerle dolu resimler yuklenmiş. Awkward Family Resimleri geniş bir eğlence kaynağı olacak. okulda cekilen vesikalikları yakan, askerde cekilen fotografı asla gostermeyen utangac bir millet olarak pek bize hitap etmeyebilir.









 

14 Aralık 2012

hamilelikte göbek sanatları

çok basit alçı kitlerle dogumdan onceki gorunumunuzu hem bir anı hemde bir sanat eserine donusturebilirsiniz. kendi başınıza yapmak istemeyeceğiniz bir ev odevi gibi ince bir calisma gerektiriyor ve genelde sonuclar (hiç boyanmasa bile) harika.
satın alma linki
dahasi

bebek poposu da harika olmuş...
daha avangart çalışmalara da imza atılabilir...


10 Aralık 2012

film karakterlerinin evrimi

Los Angeles merkezli illüstratör Jeff Victor film fanatikleri için eğlenceli karakterler yaratmış. tam bir zaman çizelgesi olmuş. ben begendim bakalım siz ne duşüneceksiniz:) kaynak
Johnny Depp 
Tom Hanks


Jack Nicholson
Uma Thurman
Batman
Kurt Russell
Natalie Portman
 

8 Aralık 2012

poşetle mücade

bu marketlerdeki kızların hızlarına yetişemeyelim diye mi poşetleri açılamaz yapıyorlar? bence bu poşetçinin değil marketin bir oyunu. kasiyer kıza "oh canıma değsin, sen iki şeyi poşetleyene kadar ben öbür müşteriye geçtim" gazını yaşatmak, personel motivasyonunu en ustte tutmak istiyorlar.

37-38

internetten aldıgım ayakkabı kutudan biri 37 biri 38 numara çıktı:)
soyleyecek birsey bulamıyorum, guluyorum:)

7 Aralık 2012

15 haftalık erkek

15. haftalık gebeliğim kusmalar dısında simdiye kadar iyi gecti. gecen hafta 2li test icin doktorumuzdaydık. sonuclar 1 hafta sonra geldi, doktorumuz durumu biraz supheli buldu. 4lü test yapılmasını istediğini ama benim suan endiselenecek birseyim olmadıgını soyledi. bana biraz 2li testten bahsetti fakat bunu beni coktan endişeye dusurdukten sonra soylediğinden hiç bir sey hatırlamıyorum. tek dusundugum onun saglıklı bir bebek olmasını istediğim.

sonra ultrasonda bakıp herseyin iyi ve yolunda oldugunu soyledi. o sırada hepimiz pur dıkkat ultrason ekranına bakarken, kendi kalp sesini duyup yercekimsiz atmosferde sıcrayan kucuk bir oglancık gorduk. hepimizde bir gulumseme:) cinsiyeti hakkında hiç birsey dusunmemiştim o ana kadar. etrafımda, ailemde hep kız bebekler oldugundan saskındım. erkek olacak haberi herkesi cok mutlu etti. tebrikler yagdı. onlar sevine dursun elimde olmadan aklım onumuzdeki cuma yapılacak 4lü testte!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...