29 Mart 2012

Xooang Cho

o kadar guzeller ki hayranlık uyandırmaması imkansız. doosan gallery'nin sitesinde Xooang Cho'nun eserlerine baktım simdi. hepsi göz alıcı olmuş. harika bir gözlem harıka bir işçilik ve sanat anlayısı! cok etkilendim. en cokta ustteki resimden.





24 Mart 2012

guneşi görenler hakkında

duyduk duymadık demeyin elma+z pansiyon kapılarını actı! annemlerin baslattıgı "ay havalarda gunesli, bi gelip gezelim bodrum'da bi kacgun" gezisini, onlardan 4 gun sonra aynı seyi soyleyip gelen 2. grupla pekiştiriyoruz.

gecen sene sezonda butun eşrafımızı sırasıyla agırlamıstık. meger o hiçbirseymiş. "gecen sene yeni evliydiniz rahatsız etmek ıstemedik, ama bu sene gelmeyi düşünüyoruz" diyen telefonlar gelmeye basladı.

KORKUYORUM!

20 Mart 2012

anne/baba konforu

resim:birdunyabilgi.net
evlenip baska bir sehre tasınınca annenin sana kalmaya gelmesini iple cekiyorsun en azından ben oyleyim. annem evde olunca isten donuste ne pişiricem diye dusunmeme gerek kalmıyor, gittiğimde sofra hazır! giysilerim konusunda endiselenmiyorum, hepsi tertemiz katlanmıs bir sekilde sadece benim dolaplara yerlestirmemi bekliyorlar! Balkonun 1 senelik dagınıklıgının toplanmasınıda saymıyorum.
babamda yanında bonus oldu, evin tamir edilmesi gereken yerlerini halledivermiş!
2 hafta kaldılar, onlar degıl ben yaptım tatili! yüzüme gözüme can geldi. zira işten sonra eve gidip yatana kadar calısmaktan cok sıkılmıstım.

12 Mart 2012

işe hazırlık

http://piccsy.com/2012/03/the-difference-between-men-and-women/
ay cok guldum kimilerine gore iyi bir tespit olabılır ama bana gore hurafe!
herkesin bir işe baslama saati var, 9:30'da hazırlanıp o saatte işe gelen arkaşım olmadı hiç:)
(sabah 10dk'da hazırlanıp fırladım evden ayrıca bu ilk defa yaptıgım bir sey degil 9-10 senedir boyle yaşıyorum)
bu vesileyle herkese selam eder iyi haftalar dilerim:)

9 Mart 2012

kadınlar gunu migrosu

sabah açma almak için girdiğim migrostan elim kolum dolu cıktım. kadınlar gunu munasebetiyle kişisel bakım urunlerinde (sampuanlar, makyaj malz., ağız bakımı, parfumler ve dahası) %50 indirim yapmıslar.

o caanım loreal kırışık kremleri... yine o caanım nivea Q10'ler hepsi ama hepsi masum masum raflarda duruyor. her indirimde oldugu gibi makyaj malzemeleri reyonunu yağmalamışlar pek birsey kalmamış, ayrıca makyaj malzemeleri genelde %30 indirimli.
 
bu arada alışverişe gelen kadınların kocalarınıda unutmamıslar onlar içinde indirim var.

2 Mart 2012

kagit gunu

anlasıldı bugun "kagıt" günü! az evvel Bolat'ın baska bir kagıthane, daha sonrada venus en me'nin  My pop-up book collection yazılarını okuduktan ve epeyce etkilendikten sonra bende en son kagıt hakkındaki postumu iftiharla sunmaya karar verdim.
işte size inanılmaz kagıt yaratıklar!
Fransa'daki tabanlı grafik stüdyo Zim ve Zou makyaj sanatçıları Lucie Thomas ve Thibault Zimmerman ile bu kağıt yapımı yaratıkları elcegizleriyle oya gibi işleyip yapmışlar. anladıgım kadarıyla sadece kagıt kullanmamıslar ama ortaya bu guzellikler cıkmıs. ve yine anladıgım kadarıyla bu özenle üretilen eserler Londra'da sergileniyor olacak Pick Up Contemporary Istanbul Sanat Fuarı 1 Nisan-22 mart 2012 'ye kadar. ingilizcesi kuvvetli olan arkadaslar burdan baksın ben yalan yanlıs yazmaya calıstım valla:(






buradan "deli bunlar ayol" diyeceginiz videolarını ızleyebilirsiniz.
http://vimeo.com/37247306
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...