25 Mayıs 2011

anahtar


gün geçmiyor ki bir terslik daha yaşamayalım. dün anahtarı evde unutmuşuz! bunu fark ettiğimizde saat 22:00, çilingir yok.
neyseki mak gayvır'la evlenmişim. balkonun kilidini kırıp kapıyı açtı. bu arada komşular gürültüyü duyup geldi elimizde el feneri, fısıltıyla konuşup içeri girmeye çalışıyoruz... neyseki "çakal" hariç herkesi ikna ettik. (çakal-köpek, biraz kendini ağırdan sattı.)
çakalın gönlünü almak 1 dilim salam ama evde olmak paha bicilemez.

18 Mayıs 2011

davetsiz misafir


2 gundur evdeki iran kedisini cikartmakla ugrasiyoruz! dun balkon kapısına kadar gelip kacmayı denedı ama dısarda eli supurgeli bir cengaver (berke) gorunce kactı tekrar ust kata. dolap içleride dahıl her yeri aradık. bulamadık cıktı dedık.
ertesı gun iş-güç derken döndük aksam.
ve banyonun kapısında donakaldım! hayvan belliki tuvalet egıtımı almıs. banyo halısının ustune sıcmıs. hadi gene aradık butun evi. işin kotusu evde yiyecek birsey yok erişebilecegi. su bile içmemiş olabilir. hem aç hem korkmuş bir hayvanı yakalamak zor. haa bide kör bu kedi! gözler enfeksiyon kapmıs.
ust katın merdivenlerine barikat kurup elimizde salamlarla merdiven altında dil döktük. pisi pisi demekten agzımda tükürük bitti. cıkmadı!
en son çare elektrik süpürgesiydi ve bastık dugmeye. hemen panik halinde sindigi yerden fırladı ust katın merdıvenıne gıttı yok olmayacak döndü balkon kapısına. bir iki denemeden sonra cıkabildi. kör hayvan, hisleriyle hareket ediyor kolay degil.
hadi bize gecmis olsuuun. dun gece rahat bır uyku cekelim niyetiyle huzurla gırdık yataga. bir sure sonra "acaba bızım yatagımızda yatmısmıdır bu hayvan? pire mire olmasın" gibi dusunceler esliginde ve hatta arada kasınarak uykuya dalmısım.
SON

14 Mayıs 2011

oyun


feyteki yuzustu yatma oyunu hakkında soyleyecek bır sey yok. ister yatın ıstersenızde burdan bakın.

10 Mayıs 2011

sanırım+z


kadın menapoza gırdıgınde hem seksi hemde adamı bırakıyor sanırım. oyle olmasaydı tanıdıgım 45-50 yas ustu hanımlar kocalarını mutfakta cekıstırıp mısafır yanında laf sokmazdı sanırım:(

uzuldum serzenisteyim


ne zaman sonraki blog linkini tıklayarak herhangi bir blogu okusam içime karanlık çöker. yine gunluk fal gibi baktigim (yada radyoda sarkını secmek gibi) 3 blogda karamsarlıktan ve mutsuzluktan yıkılıyor. ne oluyor bu insanlara? güneşe cıkmak mı topraga basmak mı lazım... artık reçetesi neyse herkes kendini iyilestirsin! sadece melankolikler yazıyor olamaz degıl mı?

9 Mayıs 2011

senlik+z


afisini yaptigim senlige kendi elimle yazdigim tarihi hatirlamadigimdan gidemedim. buyuk kayip degil; zira ucurtmalardan biri tellere takilmak suretile alevlenmis. boylelikle kucuk bir sıkandala imza atmis oldular. saglık olsun.

7 Mayıs 2011

tatil infosu1


isten gucten sıkılan tatil askıyla yanıp tutusanlar vardır diye...
eger bodrum'sa tercıhınız hemen gelmelısınız zıra sezon yenı yenı acılmaya baslıyor. az turistli az trafikli az da sıcak buralar. 5. aya gırdım bodrumda, istanbulun hengamesınden sonra burada biraz kalabalık gormek icimi fena halde rahatlattı. ocaktan bu yana ınsan gormemıs gıbıyım. istanbulun lalesi bodrumun gumbetı aynı benım gordugum kadarıyla. vıcık bı kalabalık. eglenmek ıcın pek tercıh etmeyecegım. ama ne zaman motorla gezıntıye cıksak mutlaka barlar sokagından gececegım bır mekan sadece. bodrumun barlar sokagındakı kule isimli mekan favorım su sıra. sezonluk degıl yaz kıs gıdılen bır mekan. ayrıca saat 21:00e kadar 1 bıra alana 2.si bedava!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...