30 Ekim 2008

daliden etkilenmek

daglarda cobanlik yapan paris neden afrodit'i secmistir? Sanırım bu soruya afrodit'in dalgalarin kopugunden dogmus oldugunu yanit olarak verebiliriz. Bir dag cobaninin deniz kokulu ve beyaz tenli afrodit'ten etkilenmesi doganin bir secimi degil midir?
ask tanricasinin kollariyla ne yaptigi tartismalarina salvador dali de katilir. heykelin bir suru kolu oldugunu soyleyen unlu ressam, onlarla ne yaptigini ise soyle aciklar: "vucudunun belli yerlerindeki cekmeceleri aciyordu. Bu cekmecelerinde ise onun ruhu vardi."

sunay akin/istanbulda bir zurafadan

16 Ekim 2008

satılmış

isimlerden konusuyorduk. satilmis isminin garipliginden bahsettik. sonra hic bilmedigim o gizemli hikayeyi, satilmis isminin buyusunu ogrendim. bir insan evladina neden satilmis demek isterki? o cocugun psikolojisi ne olacak? hicmi okula gitmeyecek vs?
soyle ki; meger cocugu olmayan kadin bir turbeye biseye gidip adarmis cocugum olsun diye. adaktan sonra dogan cocugunada satilmis ismini koyarmis...
isimsiz biyerde o cocuk, adak gerceklesti ve dogdu. adı: satilmis.

haber

15 Ekim 2008

göbek adım: garip

bugun cok sıkıldım isten_güçten! o kadar ki kalktim ayaktan ekranima oylece bakiyorum. (bkz. ilgili resim) yanimdaki uyandirdi iyimisin garip biseymi var diye.
ne diyosun garip benim gobek adim.
(hayal)
ben: cok sıkıldım, hem aklimada bisey gelmiyo... cikip biraz gezicem bi kahve icer gelirim, belkide gelmem.
patron: tabi! siz nasil isterseniz. hatta yarinda istirahat edin. sonraki gun gorusuruz.

inanma onunsuzda kalma+Z

bu ne ya? tnn, turk nokta net oldugundan beri hakkimda tek iyi kelime yazmadilar. her gun burcumu okumadan ise baslamam cumle alem bilir. patronum bile. bu seneleeeerdir boyle. sureklide ayni kanaldan okurum. simdi yorumcusu degisti saniyorum. yeni gelende felaket tellali. bu kadar da olmaz artik mahkemeye versem kazanirim.

13 Ekim 2008

dexter, mango falan filan

Ben istedigim kadar begenmeyip, istemeyip, elestireyim... ama bu diziler yinede hayatima iyiki girmisler. hatta su anda bel kemigini olusturuyorlar. cunku “herseyden elimi-etegimi cektim” tribindeyim. sadece para harcarsam sonbahar sendromu duzelir sanip su ana kadar gordugum “dibimin dustugu” en sahane kabani aldim.
kendime not: foto cek yayinla. (mango)
bakiniz: vikisozluk dibi dusmek.sikayet ede ede girerim mangoya... genelde urunler izdihama ugradigindan ya dugmeleri kopmus yada sokulmus hatta iplikleri cikismis falan olurlar.
bu bile ben begenmissem almaya engel olmaz. zaten alipta yakasini kesmeden dugmelerini degistirmeden etegini sokmeden giydigim bisey hatirlamiyorum. burdan ne kadar sacakli oldugum dusunulmesin sadece begenmedigim yerlerini begendigim aksesuarlarla degistiriyorum.

9 Ekim 2008

nutkum tutuldu! vs.

Victoria Beckham’ın topuksuz çizmeleri
Victoria Beckham, New York’ta katıldığı bir davette hayranlarını şaşırttı. Ünlü yıldız topuksuz PVC çizmeleriyle tüm ilgiyi üzerine çekti. Üstelik çizmeler yerden 15 cm. yüksekteydi.

5 Ekim 2008

YAPMA!

erkekler telefonda sunu yapmasin:
1- telefonu "simdi playstation oynuyorum sonra konusuruz" deyip dinlemeden kapatmasın.
2- telefonda konusurken sepet havasi vererek kapatmasın.
3- susarak uzun bosluklar yaratmasin.
4- "hava berbat ben bugun evden cikmam vs." seklinde bahaneler soyleyip aslinda "ben bugun cocuklarla king oynayacagim, sen basinin caresine bak" demek istemesin.
5- hele havanin yagmurunu, karını hic bahane etmesin cunku bu kizlarin bahanesi!
6- bide butun bunlar fark edilip yuzune vuruldugunda "anlamadim ben simdi aramiz iyimi kotumu diye hic sormasın" TOKATI YESİN!

4 Ekim 2008

hayirsiz evlat ya da sıkılmak


annemler yazliktan sonunda döndüler ve ben de eve döndüm. (mecburen) simdi sıkıntıdan patliyorum. ama sanirim yavas yavas patliyorum cunku hala en bastaki siddette sıkılıyorum. daha fazla degil, az hiç degil. aklimdan "üff püff" ten baska bisey gecmiyor. ev sıkıcı.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...