1 Nisan 2008

07.30...uyku...x2

bu saat uygulamasi bana adi bahar yorgunlugu sendromu olarak geri geldi. yada ben yorgundum ustune saat uygulamasi yapildi. ise gidenler bilir sabahlari sicak yatagi birakip kalkmak tarifsiz bir acidir. ve ben bunu bu hafta x2 yasiyorum. ustune ustluk calisanlar gibi degil ogrenci gibi sabah 07.30 da is basi yapiyoruz. bi elma+Z hakkim varsa onuda bu durumu duzeltip eskisi gibi 08.30 da gelmek icin kullanmak istiyorum.

7 yorum:

Yes Master Jedi dedi ki...

7.30 da mesai yapan tek gariban ben değilmişim demek ki.. çok iyi anlıyorum çooook..

elma+Z dedi ki...

sen ciddi misin? oh! yalniz degilmisim rahatladim.

piqi dedi ki...

çok sinir bişi bu saat uygulaması.neden yazın bir saat daha fazla çalışmak zorunda bırakılıoruz hala anlamış değilim doğrusu.gün ışığından faydalanmak gerekse bırakında özgürce bizde faydalanalım.işten bi saat geç çıkınca nasıl olucaksa bu iş anlamadım gitti:s

elma+Z dedi ki...

piqi saat uygulamasini son kez uyguluyormusuz duydugum kadariyla (emin degilim) artik is saatlerinide rahat birakirlar umarim.

Yes Master Jedi dedi ki...

akşam daha geç hava kararmasına yarıyorken sabah 6da uyananınca yine karanlık oluşmasına da sebep oldu vicdansız saat uygulaması :)..

Bu arada gayet ciddiyim.. Ama son birkaç haftadır başka bir yere atandım o sebeple 8 oldu mesai başlangıcım.. ehhh yarım saat yarım saattir..zzz

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

ya ben de aynı şekilde sıkıntı çektim
yani evet havanın geç kararması güzel oluyor da güne bir saat erken başlamış olmak çok yorucu:/

elma+Z dedi ki...

hic kimse ve hic biseye cevaben; her sabah 1 saat daha yaslandigimi hissediyorum ve bugun kanitladim kendimi. CANTAMI EVDE UNUTTUM! sallana sallana cikmisim. evden cikarken ruhum bedenime henuz girmediginden eksikligin isteyken farkina vardim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...